O nama

100% prirodno!

Naša porodična proizvodnja se nalazi u selu LJELJENČA, nedaleko od Bijeljine. Jedini smo u Semberiji započeli sa proizvodnjom i preradom bundeva. Koristeći dugogodišnje iskustvo, razvili smo vlastiti način proizvodnje i vrlo smo ponosni na naše proizvode. Upornim radom i željom usvojili smo tehnologiju prerade bundeva.
Imamo malu ali ekskluzivnu proizvodnju pri čemu pazimo na svaki korak u proizvodnji, od njive pa sve do trpeze. Podržavamo zdrav način života ljudi koji prirodno i zdravo žive osiguravajući zdrave i ukusne kašaste sokove i ostale proizvode od bundeve provjerenog porijekla. Želimo povjerenje potrošača,a mi ćemo pružiti kvalitetan i zdrav proizvod.
Naši kašasti sokovi su bez dodataka aroma, šećera ili bilo kakvih aditiva i 100% su prirodni.
Sa Vama želimo podijeliti bogatstvo vitamina, minerala, mirisa i ukusa koje naši proizvodi nude i istaknuti važnost upotrebe proizvoda od bundeve u svakodnevnoj prehrani.
Zašto?
Zato jer želimo zdravlje svojim najmilijim, baš kao i Vi.
Zašto odabrati ove proizvode? Isprobajte naše proizvode, a oni će brinuti o zdravlju Vaše porodice. Možete ih koristiti i kao dodatak za zdravo mršavljenje. Bundeva posjeduje izuzetno anti-upalno, anti- kancerogeno i anti-dijabetičko svojstvo. Za proizvodnju naših kašastih sokova koristimo bundeve isključivo iz vlastite proizvodnje uz stručno vođenje i dugogodišnje iskustvo.
Probajte i uvjerite se u prirodnost proizvoda.

Imamo misiju:

“ Postati referentno ime za prirodne prehrambene proizvode od voća i povrća.”

Za one koji su nam najbitniji...

trudnica

Istorija

Neka ostane upisano da smo na malom kućnom šporetu na drva pasterizovali prve litre soka od bundeveve 2010. godine. Nadamo se da će jednog dana taj momenat biti prepoznat kao početak jedne velike priče.

Visok kvalitet

Do sada smo u posjeti imali mnoge istaknute ličnosti iz svijeta proizvodnje zdrave hrane. Od svih njih smo dobili najveće ocjene i potvrdu da smo već ispričali dobru priču. Mi smo htjeli više i dokazali smo naš kvalitet hemijskom kontrolom za šta imamo i zvaničnu zakonsku potvrdu ovlaštenog instituta.